Servisimi

Stafi i TetnetPro  ka përvojë shumë vjeçare në riparimet e pajisjeve dhe programeve kompjuterikë. Ne mund të servisojmë të gjitha llojet e kompjuterëve si Acer, Dell, HP, Compaq, Toshiba, NEC, ASUS, Custom Systems etj. Disa nga simptomat e një kompjuteri jo të shëndetshëm janë këto: Kompjuteri kërkon një kohë të gjatë për tu ngritur Hapja …