21

Vite në treg

23913

Klientë të kënaqur

200
Partner Eminent
50
Aplikacione tona

shërbimet tona

software_small
Softwer

Krijim i softuerit në bazë të kërkesave dhe nevojave të klientitnetwork_opt_small
rregullimi i rrjetave

Instalimi, konfigurimi i rrjetit kompjuterik dhe shitja  e paisjeve.service_maintenance_small
Mirëmbajtje

Mirëmbajtja e kompjuterëve, paisjeve dhe rjeteve kompjuterike.broken-laptop-repaired_small
servisim

Instalim, riinstalim i sistemeve Operative si dhe servisimi i PC, Notebook-ave dhe paisjeve tjerashitje_small
shitje

Shitja e të gjitha paisjeve që kanë të bëjnë me ITsupport1_small
Mbeshtetje

Me përvojën 20 vjeçare në lëminë e IT mund të keni besim tek ne.Softwer

Tetnet Pro ka krijuar softuer posaçërisht për shkolla

, programe për shitje me pakicë dhe shumicë, si dhe aplikacione të ndryshme sipas nevojës së klientit.

Më tepër
Deftesat

Administrimi, menaxhimi, i shkollave si dhe shtypja e dëftesave dhe diplomave.

Detaje
Shitje

Shitje të produkteve të ndryshme, kërkim me barcode, si dhe evidenca e lagerit.

Detaje
Butik

Regjistrim dhe shitje të produkteve në bazë të numrit dhe ngjyrës.

Detaje
Rrogat

Kalkulimi i rrogave për punonjësit në shkolla si dhe në institucione tjera.

Detaje
Prania

Kontrolli i hyrjes dhe daljes i të punësuarve me anë të RFID kartelës ose çelsit.

Detaje
Administrim i Xhamive

Kontrolli i plotë i mjeteve në buxhet të xhamive i ndarë sipas valutave të ndryshme

Detaje

Përkushtimi ynë

Ne besojmë në kënaqësinë e klientit dhe përpiqemi të kemi sukses në këtë.

Kur merreni me një nga teknikët tanë, keni të bëni me një entuziast të mirëfilltë të informatikës.

Ju do të përjetoni përvojën e avantazhit për të punuar me dikë që kupton se nevojat e çdo personi ose biznesi janë unike dhe ne mund të punojmë me ju për të rregulluar një çështje ose për të krijuar një zgjidhje të re.

E vërteta është që ne e kuptojmë se sa i rëndësishëm është një kompjuter i besueshëm në këtë botë moderne, dhe ne kemi të gjitha mjetet e kërkuara për të siguruar pikërisht atë.

Produktet tona implementohen në qindra kompani në të gjithë Maqedoninë.

Qëllimi ynë është t'u sigurojmë klientëve:

Kërkesa

Në filozofinë tonë të biznesit, klientët janë gjithmonë në vendin e parë, dhe ne jemi gjithmonë të përkushtuar për të përmbushur kërkesat e tyre, duke ofruar cilësi dhe vendosjen e standardeve botërore në tregun e Maqedonisë së Veriut

Këshilla

Modernizimi i vazhdueshëm i produkteve dhe shërbimeve, edukimi dhe çertifikimi i punonjësve  për të gjitha risitë aktuale, analiza e tregut dhe kërkimi i nevojave të klientëve

Oferta

Produkte, shërbime me cilësi të lartë, këshilla për arritjen e një zgjidhje ideale IT

Zgjidhja

Zgjidhje të plota të integrimit të sistemit për klientët tanë duke vendosur infrastrukturë të plotë, pajisje pasive dhe aktive të rrjetit, integrimi i të gjitha pajisjeve kompjuterike, instalimi i zgjidhjeve të tjera të sistemit që do të mundësojnë punë të sigurt, të shpejtë dhe të sigurt në kompani.

reth neve

DSC03269-scaled_opt

Tetnet Pro Computers është një kompani e themeluar më 1 Mars 2000. Selia ndodhet në Tetovë, Rruga Jane Sandanski 112.

Ne jemi të përkushtuar të jemi udhëheqës në fushën tonë në Maqedoninë veriperëndimore në zhvillimin e softuerit të ndryshëm inxhinierik në të gjitha fushat. Produktet tona implementohen në qindra kompani në të gjithë Maqedoninë.,

Vizioni ynë është të kombinojmë më të mirën e teknologjisë me njohuritë në mënyrë që të frymëzojmë njerëzit dhe organizatat të punojnë në mënyrë më efikase.

TetnetPro bën instalim të plotë të video mbikëqyrjes, sistemeve të mbrojtjes nga zjarri, rrjeteve kompjuterike, instalimin e serverave dhe mirëmbajtjen e tyre në ndërtesat e mëdha të biznesit në të gjithë Maqedoninë.

X