Servisimi

Stafi i TetnetPro  ka përvojë shumë vjeçare në riparimet e pajisjeve dhe programeve kompjuterikë.

Ne mund të servisojmë të gjitha llojet e kompjuterëve si Acer, Dell, HP, Compaq, Toshiba, NEC, ASUS, Custom Systems etj.

Disa nga simptomat e një kompjuteri jo të shëndetshëm janë këto:

Kompjuteri kërkon një kohë të gjatë për tu ngritur
Hapja e disa aplikacioneve zgjat përgjithmonë
Interneti është jashtëzakonisht i ngadaltë
Ju shpesh merrni dritare të bezdisshme , pop-up kur jeni në internet
Filmat, lojërat dhe imazhet kërkojnë shumë kohë dhe hapen shumë ngadalë (belbëzimi i ekranit)
Ka zhurma gërryese ose gumëzhitëse që vijnë nga kutia e kompjuterit

Nëse po përjetoni ndonjë nga  simptomat e lartpërmendura, atëherë kompjuteri juaj ka nevojë për një inspektim nga një prej teknikëve tanë shumë të aftë për të izoluar problemin dhe për ta rregulluar atë. Mund të jetë një rregullim i thjeshtë që kursen fotot tuaja të çmuara, orë zhgënjimi dhe shfletim potencialisht të pasigurt në internet.

Kur bëhet fjalë për informacione të rëndësishme, ju kurrë nuk mund të jeni shumë të sigurt – prandaj flisni me ne sot!